dimecres, 13 de gener del 2010

Es pot viure desconnectat

Sí amics, no passa res. Al principi apareixen certs símptomes d'angoixa, uns lleugers picors, la necessitat de clicar a algun lloc ... Però després tot va passant, comences a llegir fent servir el paper i recordes el gest de llepar-te una mica la punteta dels dits perquè les pàgines s'enganxin i poder-las anar passant amb facilitat. No m'ha passat res a la connexió, ha estat voluntari.
He de reconèixer que de tant en tant feia unes visites als llocs habituals però res ens motivava prou com per moure'ns del nostre cau, carregar la Thompson, revisar el Ford, muntar els explosius... Quina mandra! A més a més el cop nadalenc que vàrem fer a un famós establiment del carrer Ganduixer ens havia deixat el rebost ple com un ou. I tot era llegir i menjar delicatessen, m'estic posant com un bacó!
Però això que he vist no m'ha agradat gens. Els nostres socis de la Unitat de Vigilància han estat amenaçats per l'australophitecus oficial de Talibània: Octavius Neardenthalensis. En Damien ha ficat el nas un altre cop a la dictadura en fucsia i negre i li han volgut trencar. Aquest senyor gran, el tal Octavi, diu que ja ha fitxat l'espia. Com volguent dir que ja sap on trobar-lo físicament. Segur que en Boris i companyia estan molt neguitosos, em sembla que no poden dormir de la por que tenen. Bé, ja saben a qui trucar però crec que puc estar ben tranquil. El Philip Marlowe de Can Sostres va molt perdut, el treus de les investigacions de banyes i de baixes laborals sospitoses i et queda un sortit, client de l'ofici més antic i consumidor de productes Pfizer.
Que vingui!

6 comentaris:

  1. Sí, nois, entre una cosa i una altra estem entretinguts.
    Ja veus, l'Octavi, i tot plegat per anunciar la fitxa del Gorka Agirre, conegut i declarat enemic de Talibània...
    Aquests dies, la veritat és que dormo més bé que mai, però per si de cas tingues les claus del Ford ben a mà, Clyde.
    Ei, això del carrer Ganduixer és el que em penso?
    Good to see you, socis. Espero que la desconnexió us hagi provat força.

    ResponElimina
  2. Si penses en l'establiment propietat de l'avia de cert ítem, doncs l'encertes.
    Salut!

    ResponElimina
  3. Hi ha tornat a pasar, l'espia, per Can Sostres? L'ha tornat a amenaçar? A quina entrada, please?

    Si és la primera visita ja l'he vista. Jo el vaig advertir.
    L'otentote es pot donar però amb una pedra a les dents ja que el Sostres li va publicar el comentari.

    ResponElimina
  4. Leido en la prensa:

    Haití, panorama dantesco

    NO ha habido tragedia similar a la provocada por el terremoto de Haití, exceptuando las dos guerras mundiales y alguna otra, desde hace más de un siglo. Las estimaciones de la ONU cifran en 3.000.000 de personas sin alimentos y refugio. Los muertos, dicen, podrían llegar a 200.000 mil. Olor pestilente, insoportable, en el ambiente. La ayuda llega con cuentagotas. Lo que queda del aeropuerto de Puerto Príncipe es un maremágnum. No hay combustible para que los aviones que logran aterrizar puedan repostar y evacuar víctimas. Cifran en 50.000 los cadáveres enterrados. La ira y el pillaje se han adueñado de las calles. El panorama es dantesco. Existe el temor de posibles enfrentamientos entre distintas facciones haitianas. Los primeros tiroteos ya se han escuchado. Se masca la tensión. No hay lágrimas, nadie hace caso de los muertos. Los cuerpos sin vida sólo molestan, ocupan sitio en lo que queda de aceras, su hedor inmundo revuelve los estómagos vacíos, las moscas se amontonan en torno a ellos. Nadie pestañea cuando un camión de basura pasa por entre las ruinas triturando cadáveres como si fueran deshechos comunes. La tragedia es indescriptible. Haití necesita la ayuda que no termina de llegar.


    Seguramente Dios estaba discutiendo con Munilla su situación en las vascongadas, se cabreo y sucedio lo que pasó. Porque ese dia el dios del que nos hablan, tenía otras cosas mas importantes que hacer.

    Haiti se convertirá en un Protectorado Yanky, su ejercito no se irá porque las fuerzas intelectuales han muerto la mayoría y solo queda gente vukgar. Y si no al tiempo.

    La ONG del exmusulman OBAMA con sus millones, y con sus dos expresidentes anteriores será la encargada de poner a punto el 53/54/55 estado de la Unión en pleno corazón del Caribe, al lado de los hermanos Castro.

    ResponElimina
  5. NO te'n vaigs, home: dispara!

    Evocacions

    ResponElimina
  6. ES verdad B&C, se puede vivir desconectado, yo he estado toda la navidad desde el 24 al 3 sin tocar una tecla, y no me ha pasado nada. Ni hormigueo, nu sudores fríos, ni temblores espasmódicos, nada de nada. Tampoco pensaba en laas teclas, ni en el Blog, ni en los blogueros, en fin, pura cocafonía de ausencia de ruido que a veces ahce mas ruido que el verdadero.

    Sois simpáticos en el fondo, me agradais por como os revolveis, literalmente hablando, es decir, por la manera de escribir, no por otros revolcones que desconozco.

    Cordiales saludos, os sigo visitando con esmerada ternura y ganas de aprender de vuestros jóvenes conocimientos.

    Agur, pibes.

    ResponElimina

Dispara!