dimarts, 24 de novembre del 2009

D'acomiadaments, espies i amistats perilloses

Me'n vaig uns dies i s'esvalota el personal! Tenia unes feinetes assaltant uns bancs al Mid-west i quan torno han fet fora de l'Avuí al Mulà Omar de Can Semon. Oooh! Desastre nacional, règim estalinista, violació de la llibertat d'expressió. Flipo que ara els Sostriliberals no defensin la llibertat d'acomiadament, al cap i a la fi ell era com la minyona que ve a casa: fins i tot essent una gran profesional de la neteja i deixant-ho tot com una patena, si no t'agrada com fa el llit o com cuina l'hauries de poder acomiadar lliurement. No anava així? Doncs als senyors de Planeta i Godó, que no oblidem que són els propietaris del 80% del diari, no els agradava com la seva minyona Sostres els cuinava els plats. Res a dir, no?
Quin fart de riure, semblava la mort de Homeini, tot de gent cridant, plorant i donant-se cops al cap. Teheran a la blocosfera. Els radicals de Talibània és normal que s'ho prenguessin així. Li han pagat uns quants euros obeint la Shura recaptatòria de fa uns dies i ara estan disposats a trure el pa de la boca a les seves criatures perquè el líder no passi gana (Pffff hehehehehehahahahaha, ho sento, no m'he pogut aguantar)
Però el més curiós ha estat la reacció dels que deien no estar d'acord amb les idees del Salvador: que si la llibertat d'expresió, que si el talent innegable, que si un dels millors escriptors, que si patatim... Jo escric molt deficientment (no m'excuso) però llegeixo bastant bé i sincerament, obviant les diferències ideològiques, no em sembla que sigui un escriptor gaire destacable, "tot quant" article repetit i avorrit, "tota quanta" auto-fel·lació ("Jo" o "Escric molt be") només mostren una gran inseguretat (Freud dixit). Si ni tan sols ell es creu que sigui tant bo i "tot quant" pilota i imitador agenollant-se devant l'emperador que va en pilotes (Arghh! m'acabo d'imaginar en Sostres en pilotes! Ajjjj!)(Ah! i prometo no tornar a fer servir "tot quant" mai de la vida).

La unitat de vigilància de l'U.Q.V ha estat molt enfeinada aquests dies. Les fitxes continuen amb el seu alt nivell de qualitat, entretingudes i, al meu parer, encertades, minucioses, forenses. I després de l'ensabonadeta, senyor espia, vostè no feia de doble agent? Perquè només veig un tipus d'ítems a les seves fitxes? Li fa una fitxa a l'ítem de la bandera gallinàcia i a part d'ésser especialment benèvol després se'ns fa amiguet del de les idees autoritaries, del de la "unidad sagrada de  la patria", del "arribaspaña". Aquest pseudo-intel·lectual que cita filòsofs castissos, si pogués li trencaria el cap a molts dels seus fitxats, i vostè no voldria pas això, veritat? Que m'equivoco? Que és inofensiu? Per sort ho és, però perquè no li queda cap remei. Si manessin els seus (que per cert són uns quants els clons que fan servir la mateixa bandereta com a avatar, el senyor apañó no te res d'especial, només que fa menys faltes) si tornessin, vosté tindria el mateix accés a la xarxa que un xinès.

Senyor espia, aquests ítems assaltadors es treuen la màscara. Som independentistes no-nacionalistes i aspirem a una Catalunya independent, catalana i xarnega no condicionada per puristes identitaris excloents. Això sí, un fatxa és un fatxa

6 comentaris:

  1. Només per l'últim paràgraf ja m'agrada tot. Del Sostres ni mú, que no l'he llegit només que una vegada i per culpa vostra. Ara, els essencialistes, em fan com una angúnia! però sense el com :)

    ResponElimina
  2. Bandit, rebuda informació. Establiré contacte més endavant, ara no puc.
    Salut.

    ResponElimina
  3. Establint contacte amb l'ítem Bandit Clait.

    Bandit, des de la clandestina complicitat: no et deixis arrossegar ni per la immediatesa dels fets ni pels judicis precipitats.
    Tot forma part del Gran Pla que es desplega en Moments Necessaris.

    Filtració:
    La fitxa del Gran Mulà fa dies que la tinc a la nevera. Quan surti a la llum hi trobaràs algun punt plenament coincident amb el que dius en el teu darrer botí (bon botí, per cert). T'ho dic perquè no et pensis que et copio. Celebro la coincidència.
    Suspenc la connexió.
    Salut, Bandit

    ResponElimina
  4. L'espero impacient!
    Em tranquilitza, comprengui que els draps amb aviram estampat em provoquen urticària.
    Aquest missatge NO s'autodestruirà.
    Salut

    ResponElimina
  5. No et rendeixis; més posts!

    Georg.

    ResponElimina

Dispara!