dimarts, 4 de maig del 2010

Sostres i Terribas

Tornem a poc a poc no ens saltin els punts.

Tot això que diu el llardoset de la seva iaia sense pensar i sense cap raó s'ho haurà d'empassar amb patates i sense foié quan l'Artur Mas mantingui a la Terribas de directora de TV3 i fins i tot li incrementi el sou. La millor directora de la història de TV3, no com els seus amiguets Oliver i Villatoro que van espoliar la tele de tots, contractes blindats just 6 mesos abans de perdre les eleccions. L'Oliver no aixeca aquell tros de cul si no és per mig milió d'euros l'any (mínim). Ja veurem quant li costa al Barça desfer-se de vosaltres. El director general del Barça i de la T.I.A. és especialista en rescissions de contractes milionàries firmades pels seus amiguets amb els diners d'altra gent. Els contribuents quan era a la tele i el soci culé ara quan el facin fora.

Si, com diu l'articulista del Mundo (quina gràcia!), el Barça és l'exèrcit de Catalunya, es pot dir que continuen robant diner públic. I dic continuen perquè al nen de can Semon (nen per la part dels c...), li han donat un programa a Barça TV. No s'esverin, tranquils, ja sé que pot semblar extrany que el president Laporta i el director de Barça TV, casualment el padrinet Sanchis, li hagin fet un contracte just 4 mesos abans de que s'acabi el mandat. Però amb el gran prestigi i l'imparcialitat que els caracteritza a tots plegats segur que el futur president els manté a tots als seus càrrecs.

7 comentaris:

  1. Esta mañana buscando una lectura de efectos laxantes mientras degustaba el desayuno de los campeones, he leído tu comentario en la web de Sostres, aunque me ha asombrado que no acabara por censurártelo, como es su costumbre cuando no le bailan el agua. Observo encantado que has vuelto a escribir en tu blog para publicar la versión amplificada y sin complejos. Y no puedo estar más de acuerdo contigo. Este es el año de la limpieza étnica.

    Ocho años fuera del poder ha sido para los convergentes argumento necesario para apelar a la épica más cavernaria y reaccionaria que imaginarse pueda. Espero que esto no degenere hasta el punto de la demagogia, sin embargo, sostengo que ante la aburrución y la ascosidad del electorado hacia este cartulaje traducido en una abstención mayor que la anterior, sin mediar la nueva ley electoral que prometieron, no habrá forma de evitar el quítate para que me ponga yo, y haga justo lo mismo, que, a ti, censuraba yo.

    ResponElimina
  2. ei! que bé que torneu! :) i dels visitats, diguem que són les "maneres" actuals en el món de per allà dalt: ni un pam de net, que les cases a la Cerdanya i a l'Empordà valen un pastorro :(

    ResponElimina
  3. No parece querida luna que el estreñimiento le siente bien a tus escritos. Veo que te ha afectado en tus exquisitas maneras literarias para dar en insoportables cacofonías "más cavernaria y reaccionaria", impropias de un escritor de fuste, hábil y dominador de anacolutos y oxímoros gramaticales. Uy! la decadencia no sòlo atañe ya a Convergencia... se extiende, se extiende y ya te pilla de lleno a ti también. ¿Qué es eso de "aburrución y ascosidad y cartulaje"? ¡Vaya palabros, colega! Supongo que no pones más porque no estudias lo suficiente.

    ResponElimina
  4. Ei, bandolers, que heu estat a la presó? Ja us trobàvem a faltar, la catosfera sembla un pantà endogàmic de tedi.. respecte a aquesta fauna només diré que al del cul me'l vaig trobar a una platja nudista fa molts anys -quan tots estàvem de més bon veure, no tant ell- i corrobor-ho això del seu tamany!!

    ResponElimina
  5. "Quítate que me pongo, ponte que me quito" La política. Tristement.

    Luna, dis-me alguna cosa pallà, coñe.

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots.
    Aquell en pilotes? I com has superat el trauma? Terrible!

    ResponElimina
  7. Si te el cul tant fastigós com la cara...

    Se'l trobava a faltar, senyor atracador. I la companya, es clar!

    ResponElimina

Dispara!