dilluns, 2 de novembre del 2009

Que siguem paranoics no vol dir que no ens estiguin perseguint

Un altre cop sol i per tant mal escrit. Amb les hores anirà millorant.

Doncs sí, la paranoia s'ha instal·lat a la blocosfera catalana i sembla que vol quedar-se. Els blocaires pro-convergents se senten perseguits i humiliats, els blocaires independentistes senten que Espanya persegueix tot el que representa Catalunya i també se senten instrumentalitzats pels qui no els va donar suport quan en Garzón els va detenir. Els blocaires espanyolistes senten que a Catalunya un poti-poti sociovergent es tapa les vergonyes des que existeix l'autonomia. Els blocaires socialistes... blocaires socialistes? Algú em pot dir algun que valgui la pena llegir? O bé algú que sigui rellevant? No estic dient que no n'hi hagi sinó que en la meva ignorància els desconec. Us agrairia que em diguéssiu quin pot ser interessant d'assaltar (no volem que s'ens digui que sempre anem pels mateixos, en tenim per tots).

Tornarem a la mateixa idea, que en Garzón i la justícia espanyola no siguin gaire de fiar no vol dir que automàticament els imputats siguin innocents com afirma en Sostres. Per tot el que ha passat fins ara, per l'actitud tant dels imputats com de les seves defenses i dels partits als quals pertanyien, tot semba indicar que són culpables d'alguna cosa. Potser no de tot el que se'ls acusa però com a mínim d'evasió d'impostos. Que pels convidats d'en Prenafeta evadir impostos no sigui un delicte sinó un dret pels qui són com ells, de la classe superior no fa més que indicar quina solidesa moral tenen. Que li demanin a Kant que és una moral que distingueix el que puc fer jo del que poden fer els altres. Per mi les normes són diferents que pels que no són dels meus. Pre-mental.

Després la rebequeria del Vila amb Directe.cat. El gran desmuntador de mites no ens tenia acostumats a baixar al nivell de l'insult. Peró una de les coses que ha dit em sembla totalment falsa i d'una baixesa terrible. El redactor d'una entrada que analitza l'actuació dels opinadors que han sortit en defensa dels avui ja ex-convergents és acusat de "menja-polles sociates". Alça Manela!!! Tots els que van contra mi: sociates, sociates i espanyols!

Dit tot això que quedi clar que no som imbècils. Que l'escenificació de tot aixó, que la fregada de mans dels sospitosos habituals d'anticatalanisme, que la pinta que fa de desprestigi intencionat de la política catalana no sembla casual ho podem veure tots. En Garzón no és de fiar i l'aparell de l'estat està fent coses lletges com afavorir la humiliació pública dels imputats. Que siguem paranoics no vol dir que no ens estiguin perseguint.

9 comentaris:

  1. al final només et queden ganes de dir-los a tots plegats: "aneu-se'n a la merda!".
    Ai! que això és políticament incorrecte, oi? i els independentistes no catalanistes que volem que es faci net (si més no fins que hi torni a haver gruix), a qui hem de llegir?

    ResponElimina
  2. Et dono la raó en casi tot, però trobo equivocat l'ús del "nosaltres". No hi ha cap conxorxa contra TOTS els catalans. En tot cas hi ha atacs, censurables potser, contra una part de la classe política catalana. No caiguem en la trampa dels qui s'entesten a identificar la part amb el tot.

    ResponElimina
  3. Tota la raó Sr. Ferran. De fet el gran dubte del Post era aquesta part. Peró la frase té sentit en primera persona (plural en aquest cas). Salut

    ResponElimina
  4. "...l'aparell de l'estat està fent coses lletges com afavorir la humiliació pública dels imputats".
    "..desprestigi intencionat de la política catalana".
    A veure, sagaç pistoler:
    Qui/què és "l'aparell de l'estat", o qui el forma?
    Quins motius creus que hi ha per voler humiliar els imputats o desprestigiar la política catalana?
    Necessito que em responguis, perquè t'estic fent la fitxa i encara em tens una mica despistat.
    Atentament,
    U.Q.V.

    ResponElimina
  5. Ui U.Q.V., no ens tanquis la fitxa perqué et serà molt difícil etiquetar-nos i ficar-nos a cap calaix.
    Qué és l'aparell de l'estat? home, la "Audiencia nacional", la guardia civil, el ministeri de l'interior, ... tot aixó és aparell de l'estat. Qui? ara mateix el Sr. Rubalcaba és qui té més fils per moure. Motius? N'hi ha molts, aixó mereix un post, peró els més evidents ara mateix són tres: desmuntar les acusacions de persecució partidista per part del PP (i tot sense tocar al PSOE directament), tocar-li el crustó al PSC perque s'en recordin de qui mana i de qui pot treure nous casos si no són obedients, la mateixa advertència per CDC.
    Buscant més podriem dir que li han facilitat al Tribunal Constitucional la sentència de l'Estatut, i també que s'ha reforçat la idea mesetaria de que l'estat de les autonomies és un error que permet la Omertà entre els partits.

    Ara bé, que tú t'hagis posat susceptible amb una part de l'article que és menys del 15 % del seu contingut, que sigui precissament la part que constata l'existència de la catalanofòbia i que ens estiguis fent una fitxa per veure de quin peu calçem només et retrata a tú.

    A veure a quin calaix ens fiques i m'informes. Perqué a dia d'avuí encara no sé a qui votaré a les properes eleccions, ni tansols si votaré. Potser tú ja ho pots veure i ens estalvies mals de cap. (absten-te de recomanar-nos votar PP, Ciutadans, Rosa Diez, o PSC-PSOE. Ja tens més dades per la fitxa)

    ResponElimina
  6. pregunta amb trampa: què hauria de fer per tenir el privilegi de ser un presumpte innocent?

    ResponElimina
  7. "Ara bé, que tú t'hagis posat susceptible amb una part de l'article que és menys del 15 % del seu contingut, que sigui precissament la part que constata l'existència de la catalanofòbia i que ens estiguis fent una fitxa per veure de quin peu calçem només et retrata a tú."
    Anem a pams, Claid:
    En primer lloc no tem'enfadis.
    En segon lloc: no m'he posat susceptible amb res. Tan sols he volgut comprovar si el teu angular era potent, o estaves una mica empiocat pel virus de la paranoia (que tan bé retrates). D'entrada, t'estaves guanyant el cel. "Aquest hi toca", he pensat. Però després... he notat un petit grinyol.
    En tercer lloc: no et recomanaré de votar ningú. Pots estar tranquil. Cadascú ja és grandet per saber què li convé.
    M'esperaré a tancar la fitxa. El teu cas m'encurioseix. Vull observar-te més temps. Vigilar-te. Tens pinta de "rara avis", i no em vull precipitar. Intueixo coses, però em cal esperar. A veure per on petes.
    Quan publiqui la teva fitxa t'ho faré saber, però abans en tinc pendents unes quantes. De moment només n'he publicat una, però no tinc manera de fer-li-ho saber a l'ítem en qüestió.
    Atentament,
    U.Q.V.

    ResponElimina
  8. La idea de UQV és molt bona, diria que fantàstica SEMPRE que: sigui rigorós i imparcial en el judici, i per tant, a la força ell mateix hauria de pertànyer a la categoria de : "molt difícil etiquetar-nos i ficar-nos a cap calaix." categoria que també és la meva, sigui dit.

    ResponElimina
  9. L'insult a vegades és necessari. O és que tu no insultes mai (i no parlo del teu bloc)?

    ResponElimina

Dispara!