divendres, 6 de novembre del 2009

Foie versus chopped

Procuraré no pixar-me de riure mentre escric aquest post però m'admetreu que el tema Sostres - Bellesa fa molta gràcia. Que l'alopècic llardós amb cara de pedòfil s'atreveixi a jutjar la bellesa de les noies diferenciant-les pel seu barri de procedència és penós, però que a sobre tingui els pebrots de deduir quina ha estat la seva alimentació infantil... Que les dels barris bons han menjat foie i les de la perifèria han menjat chopped sembla una obsessió malaltissa del fill de la xarcutera.

Ja sé que tot és una provocació, que després d'escriure aquestes gasòfies li encanta rebre missatges insultants al seu bloc. Però ficar-te en aquest jardí quan ets calvo, gras i molt però que molt lleig no crec que sigui una bona idea. Perquè a provocar podem jugar tots, més val tenir arguments una mica més sòlids. Amb quin rigor et fots amb una despampanant Juani de barri que estigui ben bona dient-li que la seva bellesa és vulgar i efímera en comparació amb la de les ben alimentades sarrianenques. No veus que et poden dir que la teva no és que sigui efímera, és que és inexistent.

Què es pot esperar d'una persona que s'omple la boca parlant de restaurants, de gastronomía i aconsella menjar el foie a cullerades, sense pa. Això és la civilització? Això és París? Un greixós menjant-se un fetge a mossegades és la idea de l'excel·lència que ens proposa.

Potser als frigorífics de Cornellà podríem trobar excel·lents embotits i formatges arribats directament del "pueblo" i us puc assegurar que sovint he trobat teranyines als rebosts d'alguns amics de Sant Gervasi.

Salut i bons aliments

3 comentaris:

  1. D'aquí li venen tots els traumes, al Gran Talibà.

    ResponElimina
  2. Servidora, crescuda al Baix Nord i en un barri obrer, amb només una 85 de pit i un cul més que acceptable, no acaba d'entendre que diu aquest senyor. Es vol fer el graciós? No ha sortit mai del seu barri? Té palla a l'ull? (a quin ull?) Per cert, crec que chopped no n'he menjat mai, és obligatori? em faran fora del meu gheto? Seria el mateix si diem que els bacallans escarransits de Sarrià farien santament de tenir una mica més d'alegria física i mental no? Ai vaja! no l'acabo d'entendre, serà que, pel meu origen obrer i baixllobregatí, que no pas pel meu consum d'embotits de baix preu, les meves neurones no fan les sinapsis adequades per assolir els alts conceptes expressats en l'article d'aquest ... d'això ... ummmmm ... bon home?

    Per cert, menjar el foie a cullerades és d'un cutre salsitxero que ni t'explico.

    ResponElimina
  3. Qui li pot negar -quan no desbarra- una ploma brillant? Però per què desbarra tant, un tipus intel.ligent? Ho és? què és la intel.ligència?

    Sostres és punt i apart. La diversitat infinita de criatures és la meravella de les meravelles de la creació. L'espia tindrà feina a fer-li la fitxa.

    ResponElimina

Dispara!