dimecres, 12 de maig del 2010

No es pot caure més baix

El desgraciadet del Xavier Rius i el seu E-brutícies acaben de caure al més negre dels forats.
Ha tingut els pebrots de publicar això.
Aquest és l'individu en qüestió. No dubtin a insultar-lo o escopir-li si el veuen pel carrer.

Salut.

Actualització

Com que tinc la sospita de que, un cop aconseguit el "ressò" treuran l'article del pamflet aquell, us el "copipastejo" aquí per a què quedi per sempre en evidència aquesta gentola.

Terribas fitxa l'ex
La directora de TV3 va fitxar Xavier Bosch perquè havien estat 'nuviets' a la universitat
 La directora de TV3, Mònica Terribas, va presentar Xavier Bosch durant la presentació de la nova temporada de TV3 el passat mes de setembre com un dels 'fitxatges estrella' de la cadena. Bosch, en efecte, es va incorporar a la cadena per presentar el programa Àgora després d'haver deixat la direcció de l'Avui arran de les seves diferències amb l'aleshores editor, Antoni Cambredó.

Però més enllà de les raons professionals hi ha també, en aquest cas, relacions personals perquè els dos periodistes són amics des de la universitat. De fet, van tenir una estreta relació fins que l'ara directora de TV3 se'n va anar a mitjans dels 90 a la Universitat de Stirling a fer el doctorat i Xavier Bosch a la d'Estrasburg amb una beca de La Vanguardia. Ambdós han mantingut des de llavors una cordial relació personal.

Preguntada per la qüestió, la directora de TV ha justificat el fitxatge perquè "Xavier Bosch es un periodista amb llarga trajectoria (director 'Un tomb per la vida, d''Aquest any cent!', creador de molts formats televisius, exdirector de l'Avui, etc...)" i perquè "vam considerar que incorporar el seu talent, criteri i capacitat com a entrevistador a la tele i a l'ambit de la CCMA era un actiu". E-notícies ha demanat també a Terribas que li fes arribar la informació a Xavier Bosch.

Però amb un pressupost anual de 300 milions d'euros -gairebé un milió al dia- i més de 2.700 treballadors en plantilla calia fer un fitxatge extern?. El programa Àgora, a més, ha canviat de format -ara és menys incisiu, amb entrevistes a polítics- i s'emet en la franja de nit.  El de dilluns passat, amb entrevista a Jordi Hereu inclosa per la reforma de la Diagonal, començava a les 23.35 hores.

7 comentaris:

  1. Anteriormente ya había salido este demagogo a la palestra y leído su artículo, sin pizca de apasionamiento ni deleite alguno, renuncio a ponerme de mal humor, quizá porque me apetece conservarlo para fines literarios , y menos a entrar en groserías como escupir y rebajarme al insulto. Presumo, Clyde, que a medida que haga más calor, más cainita será el debate, así hasta que se consume la vuelta a las buenas costumbres y el saber estar de la tropa convergente, con la consiguiente limpieza étnica, el reparto de chollos y la vuelta de tres por ciento. Menos mal que esta vez no me salpicará esta próxima escabechina, por el contrario, desde mi alpino refugio, me llegará el tumulto ibérico como un simpático recuerdo de trileros, farsantes y carteristas, pero nada que se pueda tomar en serio o con grave consideración en Europa. Mientras no se toquen los temas candentes, como nueva ley electoral, listas abiertas y financiación de partidos, lógicamente se conseguirán los mismos resultados, a la vez que crecerá el número de cínicos, desencantados y gatopardistas, aquellos que suscribían lo siguiente: si queremos que todo siga como está, es necesario que todo cambie.

    ResponElimina
  2. doncs poca cosa més s'hi pot afegir, la veritat.

    ResponElimina
  3. Carai amb el xavier. De molt mal gust, certament. On són els arguments per dir el que diu?

    ResponElimina
  4. Mi maestro Obi-Wan presenta a ustedes sus respetos, y promete revisar esa parte de su pasado, quizás olvidada en el transcurso de tan larga vida.
    May the force be with you

    ResponElimina
  5. Tejedor: Rius, però no fas gràcia.

    És cert que Xavier Bosch va se becat els anys noranta per La Vanguardia. Però sembla que ho va aprofitar molt bé i és un periodista i escriptor tot terreny.
    En canvi, uns anys abans el Sr. Javier Tejedor Rius va ser becat per La Vanguardia a l'estranger i sembla que va aprendre el pitjor de la professió.
    Després gràcies al suport del seu pofessor, Josep Maria Casasús que encara crèia en ell, va estar uns anyets escrivint des de Madrid sobre espies, defensa i interior i aquí va posar en pràctica el que havia après.
    Mireu La Vanguardia quan encara es deia Tejedor:



    http://hemeroteca.lavanguardia.es/preview/1989/10/03/pagina-50/33083658/pdf.html

    ResponElimina
  6. No entenc com la Generalitat el subvenciona. Qui més mira l'e-noticíes a part dels militants amb càrrec dels partits? Pregunteu a gent del carrer. Ningú sap què és i no té la xarxa social i territorial de Nació Digital, Vila web o Racó Català.-

    ResponElimina
  7. Xavi Tejedor, ets un fatxa.
    Aviat s'acabaran les subvencions i hauràs de plegar.

    Pepito

    ResponElimina

Dispara!