divendres, 30 d’octubre del 2009

S'estan passant

Escric això a corre cuita mentre sento les notícies. Com sempre que no hi sigui la Bonnie trobareu faltes. Ho intento.

Això comença a mosquejar-me. Qué és això de treure'ls emmanillats, humiliats. Interrogar-los avuí després d'estovar-los amb dos dies d'aillament. S'estan acarnissant. He criticat els que reclamaven impunitat pels prohoms de l'antic govern però això comença a fer pinta del que deien. Un clatellot a Catalunya? Una foto per calmar el PP? Els peperos fa dies que diuen que les detencions dels seus càrrecs són espectaculars, amb càmeres i show. Calia fer el mateix amb polítics d'altres partits. Millor als de CIU i el PSC que a gent del PSOE. Garzón els dóna una mica de peixet i de pas la brunette mediàtica aprofita per insultar-nos. Els blocaires de Libertad Digital s'estàn fregant les mans. No els enllaçaré perqué no volem que ens infectin el cau, peró ara ja tenen la foto. Polítics catalans del poti-poti sociocorvengent emmanillats i burxant els seus efectes personals en bosses cutres de plàstic.

No m'equivocaré, si encara són innocents perqué no s'ha demostrat el contrari que no els humiliïn. Però si al final són culpables, aquest país s'haurà de construir sense el seu concurs. No m'està agradant gens tot aixó

ÚLTIMA HORA

En Cuní li regala temps de la televisió pública a la Pilar Rahola perquè es defensi dels atacs que ha rebut per un dels seus últims articles, tot això sense que ningú li donés la réplica (quant val un minut de tele? quin regalet!). En Sostres l'ha atacada per haver escrit "sort que no som independents" i ha fet unes insinuacions al voltant de quantitats de diners que la Rahola li pidolava a en Prenafeta. Quina defensa pel seu amic! Perqué en Sostres diu que de tant en tant la Pilar se n'en sortia, que baixaba les escales del palau amb el bolso farcidet.

5 comentaris:

  1. Doncs sí que es passen i molt. Treure emmanillades unes persones que de moment només són pressumptes culpables és força indecent. També ho és tenir-los tancats d'aquesta manera.
    Però això és l'audiència nacional. Si van ser capaç d'agafar un nen per enviar missatges demanant l'etiquetatge en català, que no poden fer?

    ResponElimina
  2. per diverses i essenciales raons no aguanto Baltasar Garzón, i amés en vaig ser víctima directa el 1992, pero que la xusma neocon, ultradretana i sionista dels Enric Vila, Salvador Sostres i Vicent Sanchis facin servir el nostre precedent per defensar mafiosos com Prenafeta o Alavedra només em provoca ganes de vomitar! No els podria fulminar un llamp per fer-los pagar tant de cinisime victimista?

    ResponElimina
  3. Un plaer formar part de la vostra sel·lecció.

    PS. Anònim, dir que l'Enric Vila i el Vicent Sanchis són neocons és no haver entès res dels neocons i, el que encara és més greu, no haver entès res de l'Enric Vila ni el Vicent Sanchis.

    ResponElimina
  4. Gràcies Sr. Caballero.
    Estem d'acord que la paraula "neocon" s'ha convertit en una llufa que penja a més esquenes de les que correspon peró n'hi ha que aixó ja els està bé. l'entramat estraussià és tant difícil.
    En tot cas, el sr. Anònim té raó quan es queixa de l'ús del seu precedent per part dels qui sempe han tractat l'entorn independentista de pollosos i eixelebrats.
    Benvinguts tots al nostre cau

    ResponElimina
  5. El pobre Vileta, que viu instal·lat en la lògica infantil i paranòica de catalans-bons-facin-el-que-facin i espanyols-dolents-facin-el-que-facin... Malalt de supèrbia, agre i raspós de frustració i arrogància... Cregut i impertinent.
    El Sostres: un malalt moral. Un cínic ressentit, sembrador d'odi. No ha acabat ni els estudis. A casa no ho hem fet mai això!
    La Bierge, pobreta, que sembla de més bona pasta, més bona tia, més humana, però també lamentablement abduida per la lògica delirant i paranòica del victimisme...
    Ah, i no us oblideu del Colomerot, un altre obsessiu de la nació ocupada... valent pollastre, el desideratum del qual és anar a fer pràctiques de tir obligatòries en una Gloriosa Catalunya Independent...
    A mi em fan molt riure, però quan t'adones que, com que es creuen el que diuen, ho passen fatal -normal, els herois pateixen sempre- en el fons fan llastimeta.
    Però no passa res: tota la seva suposada rellavància no passa dels límits d'Internet, per tant, de rellevància, zero coma zero.

    ResponElimina

Dispara!