dimarts, 11 de gener del 2011

Breu apunt: Rahola i Arizona

Respira fons, compta fins a tres... un, dos, tres, som-hi.

Si he d'escriure sobre aquesta dona he de procurar relaxar-me perque sinó premo el gallet de la Thompson i no paro fins que buidi tots els carregadors de tambor que tinc al cau. Resulta que per la Rahola són equiparables les opinions aïllades de no-se-sap-quins intel·lectuals demòcrates sobre els republicans  i la línia editorial de la cadena Fox sobre els demòcrates. Les "brometes" de la cadena ultra-conservadora no li semblen més reprobables que els articles escrits per alguns (encara no sé qui) opinadors progressistes americans. I ja deixo de parlar sobre aquesta "senyora" que no s'ho val.

Salut

P.D. Dia 20 del nou govern i la Mónica Terribas no només continua sent directora de TV3 sinó que no és consellera de cultura perquè no ha volgut. I qui vostés ja saben ja s'empenedeix de no haver votat el Silvio Laporta, perdó, en Jan Berlusconi.

3 comentaris:

  1. I jo que estava convençut que estava en nòmina del Mosad, i al final resultarà que era la FOX!!!

    ResponElimina
  2. Més imbècils no sou, Clyde i Jordi Marrón, perquè no estudieu prou, però amb el pas del temps ho aconseguireu. ¡Sens dubte!

    ResponElimina
  3. Aquesta tipa és fantàstica, concita l'animadversió de "dretes i esquerres" i eclèctics -servidor- per igual.

    Friso per saber que li ha fet aquell a qui diu el "bocatorta" al nostre admirat "enfant". Mai havia vist tanta violència psicològica, em sembla. (bé en aquests nostres blogs aledanys...Déu n'hi do) Per molt botifler que sigués el pobre assetjat.

    ResponElimina

Dispara!