dijous, 5 d’agost del 2010

Perdoneu, però algú ho havia de dir



Els qui, com l'Empar Moliner, odien les xancles i a qui en porta ho fan perqué, o bé tenen turmell-tubular, o els peus pilosos com un Hobbit. Perdoneu, però algú ho havia de dir.

Aquells que, com el Salvador Sostres, detesten l'estiu, la platja, la calor i la roba lleugera és perqué són lletjos i grassos, suen com porcs i els fa vergonya ensenyar el cos. Perdoneu, però algú ho havia de dir.

Qui critica les platges nudistes i a qui li agrada banyar-se en pilotes és perqué la té petita. Perdoneu, però algú ho havia de dir.

Salut i mori el Borbó!

8 comentaris:

  1. Alguns i algunes es pensen que tenir personalitat és odiar quelcom, però se'ls veu la intenció. Jo sí tingués elñ tipet del Sostres tampoc aniria a la platja. Lo estrany és que tamb´ñe digui darwinista social.

    ResponElimina
  2. Ahir pensava: al blog preguntarás que hi troba la gent en les xancles de piscina per anar pel metro, per exemple. Jo no us hi veig.

    Anar a la platja en festiu no és que sigui odiable: és impossible.

    Hi han molts nudistes grassos i de tita petita -a banda els exhibicionistes-.

    Avui no heu estat fins :))

    ResponElimina
  3. Senyor Criteri, no hem dit que els nudistes la tinguin gran ni que els qui ensenyen el cos siguin Adonis, hem dit que qui els critiquen són lletjos i tita-curts. No és ben bé el mateix, crec que s'entén.
    Provarem d'estar més fins un altre dia.
    Ara marxem a bronzejar els nostres culs.
    Salut

    ResponElimina
  4. Aquests paios, vull dir, vosaltres lladregots, i -en general- tots el que critiqueu en SS no heu estat mai gent fina... més aviat sou com granets de sorra que amb sorra s'hi senten a gust a la vora de la platge. Xancletes?... What is the problem?... dieu, però… si tots, apart dels peus, foteu una pudor que fa escampar la boira matinera. Collons! per això porteu xancles, bacons. Per això heu d'anar ben dutxadets, nets i polits… Ah, però això val diners i conque vosaltres no teniu ni un “duro”… doncs passa el que passa. Tots el mestres i professors de secundària, foteu tanta pudor i fàstic, apart de lo ineptes que sou en el terreny del pensament, perque no us agrada l'aigua ni el sabò. Nomès whisky and soda i cardar, sobretot cardar amb dones o en lo que calgui. Lladregots, ja cal que tanqueu el blog!, des que vareu passar pel Kibutz que feu pena, molta pena, nomès feu que donar pals de cec i el Sostres i companyia nomès foten que riure i riure, talment com faig jo.

    ResponElimina
  5. La veritat és que aquest Anónimo em va de conya per mostrar quina mena de gentola escriu i volta per Can Llardoset de la Iaia. Es retraten solets. De fet és tan patètic que alguns lectors poden pensar que soc jo mateix volent ridiculitzar els talibanets.

    Apa! Vomita tota la bilis

    ResponElimina
  6. Ondia, Clyde avui parlen de tú a Can Criteri. I no bè, precisament.

    ResponElimina
  7. doncs a mi em molen les xancletes i les platges nudistes i a qui no li agradi que no miri :P

    Realment hi ha gent que folla poc, molt poc. Perdoneu, però algú ho havia de dir :D

    ResponElimina
  8. Clidice ho diu tot plegat per experiència.

    ResponElimina

Dispara!