dijous, 1 de juliol del 2010

852.000 €

Atracament express

Aquesta vegada em refereixo al que han comès en Laporta i l'Oliver les últimes hores del seu mandat. La Bonnie i jo estem bastant molestos, som uns obrers d'això del robatori, anem amunt i avall amb el V8 sense aire condicionat, suant per trobar una petita sucursal i uns quants milers jugant-nos-hi la vida. I ara resulta que aquests dos bacons es reuneixen ahir a la nit, pacten la indemnització del més bacó dels dos i apa! Després cap al luz de Gas! Pagues tu, Oliver! Moët Chandon per a tothom!
Intrusisme intolerable! Encara que el Joan Oliver no pot dir que sigui novell en aquest camp. Com tots sabreu ja ens va atracar fa un temps a tots els catalans quan van rescindir el seu contracte com a director de TV3 quan "encara era la Nostra" (Oi, convergents?)
Esperarem a saber quant costa fer fora al Sanchis, director de Barça TV i al Sostres, conductor d'un programa (no rigueu! Com volieu que ho definís?) de la mateixa cadena. Hauran estat ben pagats per aconseguir que aquesta gentola deixi de putinejar al nostre club.
Força Barça!

5 comentaris:

  1. hola! :D d'això que dius ... uffffff! doncs si, això: Força Barça!

    ResponElimina
  2. jo pago a gust el cava per deixar de veure segons qui a les notícies..

    ResponElimina
  3. Quin càrrec li buscaran ara, al Cara-de-cul? La Secretaria de organització de "Democràcia Catalana"?

    ResponElimina
  4. No crec que tinguis raó.

    Però escriu més, dropo dels collons!

    Gorgo.

    ResponElimina

Dispara!